Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ενημέρωση από την σύσκεψη του συντονιστικού της "Ανταρσία στα Χανιά" - Νέο πρόγραμμα παρεμβάσεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 
Ενημέρωση από την σύσκεψη του συντονιστικού της "Ανταρσία στα Χανιά" - Νέο πρόγραμμα παρεμβάσεων 

Σύσκεψη για τον προγραμματισμό των άμεσων δράσεων της δημοτικής κίνησης "Ανταρσία στα Χανιά - Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή" πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/5 στην αίθουσα συσκέψεων του δημαρχείου Χανίων. Αποφασίστηκε η διεύρυνση του συντονιστικού οργάνου του σχήματος καθώς και μια σειρά δράσεων και επισκέψεων σε χώρους εργασίας, δημόσιες υπηρεσίες και γειτονιές για το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της κίνησης παρουσία του υποψήφιου δημάρχου Χανίων Σεραφείμ Ρίζου και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων την Παρασκευή 10/5 και στις 11πμ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου θα συζητήσει με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στους καταυλισμούς των Ρομά.

Το Σάββατο 11/5 θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση του υποψήφιου δημάρχου Χανίων, υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων της "Ανταρσία στα Χανιά" στην πλατεία Αγοράς στις 11πμ και την Κυριακή 12/5 ξεκινάνε οι παρεμβάσει στις γειτονιές και τις συνοικίες της πόλης με απογευματινή εξόρμηση στις Μουρνιές.

Την Τρίτη 14/5 θα πραγματοποιηθούν προεκλογικές παρεμβάσεις στον ΟΑΕΔ, στις τράπεζες της οδού Τζανακάκη καθώς και στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων στο Ενετικό Λιμάνι και στους αμαξάδες.

Επίσης, την Παρασκευή 24/5 θα πραγματοποιηθεί κεντρική προεκλογική εκδήλωση και γλέντι της "Ανταρσία στα Χανιά" σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ενημερώνουμε ότι προηγήθηκαν, παρουσία του υποψήφιου δημάρχου Χανίων Σεραφείμ Ρίζου και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, προεκλογικές παρεμβάσεις και συζήτηση με τους εργαζόμενους στον Βιολογικό Καθαρισμό στον Κουμπελή (Πέμπτη 9/5) και στις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΧ στις Μουρνιές.

Χανιά, 9/5/2019


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου