Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Συνάντηση με την εθελοντική επιτροπή του "Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Χανίων" και του "Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης Χανίων"



Συνάντηση με την εθελοντική επιτροπή του "Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Χανίων" και του "Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης Χανίων"

"Άλλη μια συνάντηση, με τους υποψηφίους δημάρχους, της εθελοντικής επιτροπής του "Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Χανίων" και του "Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης Χανίων". Αυτή την φορά ήταν ο κ. Ρίζος, με τον οποίο συνομιλήσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην συζήτηση μας αναφέρθηκαν τα γνωστά πια θέματα και οι προβληματισμοί που υπάρχουν στην δομή του Εργασιακού Πρωταθλήματος, αλλά και του Τουρνουά Αλληλεγγύης, τα οποία δόθηκαν και γραπτώς, και αναλύονται περιγραφικά στα εξής:
1) Οικονομική υποστήριξη από τον Δήμο
2) Διάρκεια του πρωταθλήματος
3) Συγκεκριμένες διαθέσιμες ώρες
4) Συντήρηση των γηπέδων
Από την πλευρά του ο κ. Ρίζος, μας ανέπτυξε το σκεπτικό του και μας απάντησε πως:
- Δεν ήθελε να πει μεγάλα προεκλογικά λόγια για το τί μπορεί να γίνει, αλλά βρήκε λογικές τις απαιτήσεις και προτάσεις μας και συμφώνησε με αυτές.
- Τα χρήματα δεν είναι πολλά για τα δεδομένα του Δήμου και πόσο μάλλον από την στιγμή που αθλούνται τόσα άτομα.
- Τελειώνοντας μας προσκάλεσε να πάμε σε ένα από τα πρώτα δημοτικά συμβούλια να μιλήσουμε και οτι θα μας συμπαρασταθεί στις προσπάθειες μας".

via Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Χανίων (Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου