Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Χανίων ο Σεραφείμ Ρίζος με την “Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή”




   Υποψήφιος δήμαρχος Χανίων με την “Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση” θα είναι ο δάσκαλος Σεραφείμ Ρίζος, όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «έπειτα από την πραγματοποίηση μαζικών συνελεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στα Χανιά αποφασίστηκε η δημιουργία σχήματος της αντικαπιταλιστικής αριστεράς με στόχο την κινηματική και πολιτική παρέμβαση στα ζητήματα της πόλης και την κάθοδο στις Δημοτικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
    Η “Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή” θα παλέψει για την πολιτική ήττα της κυβέρνησης και την ανατροπή των πολιτικών της άγριας λιτότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, των περικοπών, των απολύσεων που επιχειρούνται να επιβληθούν στους εργαζόμενους από το κεφάλαιο, την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Θα δώσει μαχητικά το “παρών” στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές υπερασπιζόμενη τους εργατικούς αγώνες, τους αγώνες των αγροτών, των μεταναστών, των κινημάτων για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος και των δημοσίων χώρων, του αντιφασιστικού κινήματος, με στόχο να μεταφέρει τη φωνή της αντίστασης και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, παίζοντας ενεργό ρόλο σε όλους τους αγώνες».
    Ακόμα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η συγκεκριμένη κίνηση θα συγκρουστεί με τη διαχείριση της δημοτικής Αρχής που απετέλεσε όλα αυτά τα χρόνια το μακρύ χέρι των μνημονίων στην πόλη μας. Θα συγκρουστεί με το σφαγείο του “Καλλικράτη” που απετέλεσε τη θεσμική βάση αυτής της πολιτικής». Επιπλέον, τονίζεται στην ανακοίνωση ότι «οι εκπρόσωποι της μνημονιακής πολιτικής που στηρίζονται από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ πρέπει να καταψηφιστούν με όποιο τρόπο και σε όσα ψηφοδέλτια κι αν κατέβουν» και ότι η κίνηση θα συμβάλλει «να απομονωθούν πλήρως στην πόλη και παντού, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής» και προστίθενται μεταξύ άλλων: «Θα παλέψουμε για την ενίσχυση της αριστεράς που επιμένει να κινείται σε μάχιμη αριστερή αντικαπιταλιστική πολιτική κατεύθυνση ενάντια σε λογικές διαχείρισης».
    Τέλος αναφέρεται ότι «αποφασίστηκε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο δάσκαλος Σεραφείμ Ρίζος, περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος με την “Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση” στην Κρήτη και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου