Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Για έναν Δήμο με προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών

 

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Στις δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανταρσία Στα Χανιά". Υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Ειρηναίος Μαράκης.
Όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν τι σχέση έχω με την πολιτική και πως αυτή η σχέση δεν περιορίζεται στην προεκλογική περίοδο. Αντιθέτως εκθέτω τις αδικίες με κάθε τρόπο, και συμβάλω στο να τις αντιμετωπίσω ως μέρος ενός συνόλου.
Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν "ξεφύτρωσα" μια μέρα σε κάποιο σχήμα, αλλά κατέβηκα με συνυποψηφίους, ανθρώπους οι οποίοι λειτουργούν με ανιδιοτέλεια, και δεν φοβούνται να συγκρουστούν με τα συμφέροντα και να βάλουν πρώτα τις πραγματικές ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Αυτό κάποιες φορές δεν μας κάνει "αρεστούς" σε όλους/ες και κάποιες φορές φέρει ένα "κόστος" στις δουλειές αλλά και στην καθημερινότητα μας. 
Όλα αυτά δεν είναι εύκολα, ούτε είναι πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, αλλά πράγματα τα οποία μπορούν να επιτευχθούν μόνο με συλλογική προσπάθεια, συνείδηση, αλληλεγγύη, και αγώνα ο οποίος δεν περιορίζεται σε κλειστά γραφεία, αλλά στις γειτονιές μας και στους χώρους δουλειάς.
Την Κυριακή, 08/10/2023 λοιπόν, τα λέμε στις κάλπες, για έναν Δήμο με προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών.
 
Νίκος Φιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου