Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Προεκλογική εκδήλωση Ανταρσία στα Χανιά (2/10/2023)

 

Στη φωτογραφία υποψήφιοι και υποψήφιες δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της Ανταρσία στα Χανιά - Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή στην πετυχημενη κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Κινησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/10 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.
 
Όπως ανεφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Ειρηναίος Μαράκης: «Η Ανταρσία στα Χανιά αντιμετωπίζει τη μάχη των εκλογών ως μία κεντρική πολιτική μάχη». Ο ίδιος εξέφρασε τη σφοδρή αντίθεσή στις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ που, όπως είπε, μεταξύ άλλων, «εφαρμόζει αντεργατικούς νόμους».
 
Ο κ. Μαράκης σημείωσε ότι «ο Παναγιώτης Σημανδηράκης έχει τη στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, είναι εκφραστής των κεντρικών πολιτικών επιλογών, έχει παρουσιάσει έργα βιτρίνας» και τόνισε την ανάγκη «για άλλη πολιτική στον Δήμο Χανίων την οποία μπορεί να εφαρμόσουν οι εργαζόμενοι από τα κάτω με γενικές συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς. Εχουν άμεση γνώση των προβλημάτων της πόλης και μπορούν μακριά από κάθε πολιτική εξάρτηση, να χαράξουν μία άλλη πορεία για την κοινωνική ζωή της πόλης. Εμείς, διεκδικούμε να μπούμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να εκφράσουμε και να ενισχύσουμε αυτούς τους αγώνες. Επιθυμούμε τη συνεργασία και την επικοινωνία με την εργατική τάξη ώστε να συγκρουστούμε με τις πολιτικές της φτωχοποίησης και παράλληλα απαιτούμε μία πόλη ελεύθερη από ρατσισμό, σεξισμό, γυναικοκτονίες, κοινωνική περιθωριοποίηση".
 
Ομιλητές ήταν επίσης οι υποψήφιοι Φώτης Μπιχάκης, εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ στη δημοτική επιτροπή Παιδείας και Λαμπρινή Μποβιάτσου, εκπαιδευτικός και εικαστικός.
 

 


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου