Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση του Σεραφείμ Ρίζου σχετικά με την εγκατάσταση δεξαμενών καυσίμων στον κόλπο της Σούδας και στο flashnews.gr





ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΙΖΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
ΣΤΟ FLASH NEWS ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΑΥΡΟ ΖΟΥΛΑΚΗ

Θα ήθελα να ξεκινήσω τονίζοντας ότι οι κάτοικοι της Σούδας που αντιδρούν στην εγκατάσταση δεξαμενών καυσίμων στον κόλπο της Σούδας, έχουν απόλυτο δίκιο. Μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση της περιοχής της Σούδας. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι πρόκειται για μια περιοχή  που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη εξαιτίας της μόλυνσης του περιβάλλοντος.
Τα επιχειρήματα που συνηγορούν υπέρ της εγκατάστασης των δεξαμενών καυσίμων στο Πέρα Πλατάνι είναι υποκριτικά και ψεύτικα. Οι επιχειρηματίες δεν νοιάζονται ούτε για τις θέσεις εργασίας ούτε για την τιμή των καυσίμων στην Κρήτη. Νοιάζονται μόνο για τα κέρδη τους. Είναι  οι ίδιοι που πωλούν τόσο ακριβά τα καύσιμα. Είναι οι ίδιοι που κερδίζουν. Παρόμοια επιχειρήματα έχουμε ακούσει πολλές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.  Ποτέ όμως δεν φτήνυναν οι υπηρεσίες γιατί έγιναν παραχωρήσεις στους επενδυτές.
 Αν θέλουμε να δούμε φτηνότερα καύσιμα πρέπει να μπει χέρι σε όλους αυτούς τους μεγαλοεπιχειρηματίες  που λυμαίνονται τον χώρο του καυσίμου την ίδια στιγμή που χιλιάδες νοικοκυριά δεν θα έχουν για ένα ακόμη χειμώνα τη δυνατότητα να έχουν επαρκή θέρμανση.

Χανιά 9/9/2014


# δείτε εδώ τη σχετική είδηση και τις δηλώσεις εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης στο flashnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου