Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Όλοι στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 18/9 στις 7.30μμ στην πλατεία Αγοράς





Ανακοίνωση «Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή» για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα


Παύλος  Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση στο  Κερατσίνι. Ένα χρόνο μετά η Χρυσή Αυγή, με τον ηγετικό της πυρήνα στη φυλακή και αποδυναμωμένη οργανωτικά, με τα γραφεία της κλειστά σε αρκετές πόλεις στην επικράτεια, βρίσκεται μπροστά στη δικαιοσύνη.  Κι αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία του αντιφασιστικού κινήματος, με τα σωματεία εργαζομένων, τα συνδικάτα, τα σχολεία και τις γειτονιές στο κέντρο του.


Απαιτούμε να καταδικαστούν οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, όπως αυτοί του Σαχζάτ Λουκμάν και όλων των άλλων αγωνιστών και να μπουν στη φυλακή. Η καταδίκη των χρυσαυγιτών εγκληματιών μπορεί να ξεκινήσει το ξήλωμα συνολικά των ταγμάτων εφόδου που φτιάχτηκαν με χρηματοδότηση επιχειρηματιών και τις πλάτες των κάθε λογής Μπαλτάκων της ΝΔ, να αναδείξει τις βαθιές διασυνδέσεις της ναζιστικής συμμορίας με το κράτος και την κυβέρνηση Σαμαρά ξεσκεπάζοντας όχι μόνο τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς σε υπουργεία και ΕΛΑΣ.


Γι’ αυτό, καλούμε και από την πλευρά μας ως «Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή» στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 18/9 και ώρα 7.30μμ στην πλατεία Αγοράς.  Όλοι εμείς εργαζόμενοι και νεολαία, όλοι όσοι παλέψαμε και παλεύουμε ενάντια στα μνημόνια και τις βάρβαρες συνέπειες τους, όλοι όσοι αισθανόμαστε ότι μας κλέβουν τη ζωή και τα όνειρα όλοι όσοι δεν ξεχνάμε και δεν θέλουμε να ξεχάσουμε το μαύρο παρελθόν, όλοι όσοι στεκόμαστε  όρθιοι απέναντι σε μια κυβέρνηση και τους φίλους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, που μας θέλουν σκυφτούς, όλοι όσοι σιχαινόμαστε το φασισμό και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει, όλοι όσοι σταθήκαμε απέναντι τους απομονώνοντάς τους θα είμαστε εκεί.


Όλοι στους δρόμους, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.


Ο φασισμός θα τσακιστεί!



Χανιά, 16/9/2014
 

Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή


# δείτε εδώ (Χανιώτικα Νέα, σελ. 13) και για τη χθεσινή συνέντευξη τύπου φορέων και συλλογικοτήτων όπου συμμετείχε και η "Ανταρσία στα Χανιά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου