Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Σεραφείμ Ρίζος για το οικόπεδο της πρώην ΑΒΕΑ: "Να καταφύγετε σε μία λαϊκή διεκδίκηση, με την οργάνωση μίας γιορτής διεκδίκησης μαζί με τη συνέλευση των κατοίκων"


Η τοποθέτηση του Σεραφείμ Ρίζου, δημοτικού σύμβουλου και επικεφαλής της Ανταρσία στα Χανιά - Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για το οικόπεδο της πρώην ΑΒΕΑ στη Νέα Χώρα και σχετικά με την προσφυγή της εταιρίας ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για ακύρωση της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. Χανίων:

Δεν συμφωνώ ούτε με τον κ. Δαμιανάκη, ούτε με τον κ. Βουρλάκη. Πρέπει να γίνει συζήτηση πάνω στα νέα δεδομένα. Εμείς δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κοινωνικό έργο των τραπεζών. Θεωρούμε ότι οι τραπεζίτες είναι αδίστακτοι και δεν διστάζουν να προσβάλλουν μία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, βασιζόμενοι σε ένα ευρύτερο πολιτικό κλίμα, αλλά και ότι εκτιμούν πως το σύνολο του Δ.Σ. δεν είναι και τόσο αξιόπιστο και ενωμένο ως προς την απόφαση που έχουμε πάρει. Αυτή η εικόνα εμφανίζεται και τώρα, είτε με κομψό τρόπο, είτε άκομψα. Χρειάζεται λοιπόν όχι να επαναεπιβεβαιώσουμε μία απόφαση, αλλά να μπούμε σε ένα τρόπο διεκδίκησης πιο αποτελεσματικό. Σας προκαλούμε και σας προσκαλούμε (εννοεί την δημοτική αρχή) λοιπόν να καταφύγετε σε μία λαϊκή διεκδίκηση, με την οργάνωση μίας γιορτής διεκδίκησης μαζί με τη συνέλευση των κατοίκων για το συγκεκριμένο χώρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου